View Single Post
Old 22-12-2009, 06:00 PM   #4
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

Default Re: Bugera Pojačala - Behringer Jači Od Mesa BoogieA!

poznajem gitaristu folk house band-a,koji prate acu lukasa,dobar rock gitarista,ali svira nesto drugacije sada.Nekada je koristio procesore isao direktno u mixer itd... onda je skapirao da to nije to da bez pojacala gitara nije gitara,sad svira samo na lampama nekad sa pojacalom nekad preko one hk lampaske pedale ako koristi procesor koristi ga za delay reverb i tako to.Ja vam kazem da covekova gitara sada zvuci kao traktor i tek sad ne lici ninasta,sa procesorom je zvucao neuporedivo bolje,on je sa druge strane zadovoljan,po studijima sam vidjao da ljudi dovlace svakakve kante i pitao se sta ce sa tim,po pravilu su takvi likovi izvlacili cudo iz tih pojacala,mislim da kako kome sta legne ima najvise veze,a tako je i na svetskim forumima,beringer se mnogo bolje kotira cini mi se preko nego ovde ili su ljudi otvoreniji po tom pitanju,kod nas se vozi golf,svira gibson i fender,mesa fender marsal pojacala,peva na shure,sve ostalo je onako... za to vreme depeche mode snima album bez gluve sobe madona miksa album na jednom paru monitora a gitarista santos brothersa sa 16 godina svira na no name gitari i da sada je tonom ubio vecinu boljih gitarista u ratu bendova,prema tome sine ubodi gitaru i ako ti svira nosi kuci nemoj da mislis!!!