View Single Post
Old 22-12-2009, 12:20 PM   #29
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Kolika je cena za vas ulozen trud ??!!

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Ode u Nisu odes na radio stanicu platis hiljadu i po dinara da ti se reklama vrti nedelju dana, oni ti za te pare i naprave reklamu i vrte je...I tako unistise ljudima posao...A niko ne trazi autorsku muziku i to mu je to
Pa nisu radiji krivi za to, to je problem marketing-nepismenih "menzdzera" koji su spremni da tako nesto uopste plate,nije bitno kako,samo da ovi istrtljaju, i kao ja se jeftino reklamiram... Nije jos doslo vreme konkurentnosti i toga da ne moze vise neki polu-pismeni Milisav da se o tome pita, ali evo kako nas cede, i kako dublje zapadamo u bedu,morace i o tome da se misli, pogotovo kad udjemo u EU i budemo ekonomski devastirani... ...sad sam ja malo odlutao, ali to je poenta. Sa druge strane pogasice se i radio stanice kad im zabrane rad (shatro "uvedu red") i oni koji ostanu,nece moci, da bi zadrzali slusanost, da vrte ceo dan 10 pesama i 3000 procitanih pita od govana reklamica i ostalog,vec ce vise da kosta, a onda ce onaj Milisav da shvati da mora da plati i tako dan za danom, pred kockastim ekranom...

E onda ce i da bude cenjen onaj koji proizvodi reklame...

Last edited by Bockie; 22-12-2009 at 12:24 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote