Re: UAD snizio cene plagova + bandlovi
Verovatno, kao i koljaza sa PT, sad ce neko sa merenjima sa osciloskopa da dokaze da nisam u pravu,da sam umislio,da je to sve isto,da rendam i obrcem faze,itd...
Jbmlg,ja se oslanjam iskljucivo na sopstveni dojam i sluh, i ukupan utisak je da zvuci...najbolje receno "muzikalnije", da podseca na rad analognih uredjaja,znas ono tipa koliko god da stavis nekog efekta - DOBRO je, samo je fora koliko ti treba,tipa Roland Dimension, ili Pultec,jednostavno ne mozes preterati,ali je fora koliko ti treba i toliko stavis i cao,dok kod vst ako drknes 2-3db vise na eq , ode sve u 3 lepe PM...
Sad da li je to zbog toga sto (samo sam cuo,nisam siguran a i zabole me) kazu da ima internal over sampling na 96khz,algoritmi,polozaj komaraca u Moldaviji, gladni u Africi, ne znam, meni zvuci OSETNO bolje u celom mixu..! Dakle ne 2% ,5%,nego 30%...! Eto, pa sad nek sam lud...
A, evo probao sam i waves api, i sve je to ok, ali kad oces kick,odsrafis onaj dbx VCA VU i puca ko puska i prolazi kroz bilo koji mix ili dobos, ne jedu ga ostali kanali,zdravo zvuci...
Last edited by Bockie; 22-12-2009 at 11:47 AM.
|