Quote:
Originally Posted by awacs
Kolega... aj' da prestanemo da zbunjujemo čoveka  1212m (koju poseduje Disco Violence) ima SAMO LINIJSKE ulaze, a 1820m ima LINIJSKE/MIC/HI-Z ulaze. Mislim, to nisu iste kartice... A inače, može svašta da se stavi u nešto, samo što rezultati nisu uvek isti
Pozdrav,
Vasa
|
Ako pogledaš rekao sam da sam stavljao aktivni di na linijske ulaze 1820m, ne mikrofonske (koji imaju dosta suma), da malo isprobavam..
Inače stavljam di na zasebno predpojačalo, koje ima instrumentalni ulaz, ali je više za bas nego gitaru... normalno da di xlr izlaz služi za to, ali ovdje je zaključak da čovjek nema nikakvo predpojačalo, ili se bar takav zaključak iznosi... a sam aktivni di će mu dati dovoljno signala da isprobava razne simulacije... što ne bi mogao direktno u linijski ulaz bez ičega.... normalno da će mu neki clean sound, usnimljen samo preko di, zvučati bezveze... ali za simulacije ce imati dovoljno signala...
Inače može iskeširati za preamp/di ili preamp i di... a to sumnjam da će koštati 60 eura.
Reamp box je druga stvar...
Ako ti se čini da to nije moguće, mogu ti večeras usnimiti gitaru na taj način...
No mislim da smo otišli predaleko, jer sumnjam da nema nikakvo predpojačalo... samo je tražio di preporuku, a ovaj behringer je ok sprava za male pare i ima super mogućnosti... pogotovo ovu funkciju za snimanje signala direktno iz glave... cabinet simulacija je ok, ako se zanemari dodatni šum...