Re: Kolika je cena za vas ulozen trud ??!!
Snimam live-ove,
200e sat gotovog izmixanog materijala. To je realno malo, ali ima likova koji prave to za 50e ceo koncert i dvd sa video snimkom sve... I to naravno i izgleda i zvuci ko kurchina,ali bendove zabole, niko o tome ne vodi racuna,bitno im da "svira" jebe im se kako i veoma je malo onih kojima znaci to sto ce nesto lepse i bolje da zvuci.
Ali, mozda i meni tako vise odgovara, ne jebu me sa komentarima tipa "pojacaj vokal i smanji gitaru,jos dileja na solo..." i slicna decija govna, znaju ljudi u glavnom kako radim i niko me ne dira,bude ono "do your thing" i to je to...
Kanali su skuplji,ako ih traze,posto uglavnom zavrse "kod drugara na kompu" i to je onda 100 kuraca, a posle kazu "e, Boki radio..." i to mi nije interes... Drugo je kad se jave neki ozbiljniji pa je to onda i druga prica,ali,to je to, 1 sat je 200e i toliko je i ako je manje od 1 sat... Podrum,tavan,svirka,tezga,bilo gde...
Kad sam radio za Grand, Zika mi je rekao "ej, toliko i toliko mi dajemo, oces - neces..." i to je vrrrrrlo korektno, jer znaju sta hoce, ne jebu te glupostima i sve ti odlicno plate! Mislim, jednostavno je...
A kad pogledam alternativu, pop rok i rok bendove,"a jel moze popust","a jel moze u 100 rata po 2 evra","a jel moze sat i po' za sat"... kiselo mi na kurac udari...!