Quote:
Originally Posted by diviner
....
Mi smo se odlucili takva kucista kupovati u maloprodajama na "vidjeno", a ne uzimati ih od distributera na "nevidjeno" i samim tim smo eliminisali taj problem (povecali cijenu samog kucista, ali je bitno da smo rjesili problem).
|
To je sasvim ok... sto se mene tice.
Quote:
Samo kuciste je, i ovdje cu biti skroz iskren, pomalo skuceno, i moze da stane samo 3 HDDa na normalan nacin, ali je to smatramo i vise nego dosta za kupce za koje je ova klasa ruDAWa i namjenjena.
|
Da... to sam primetio, i to je ok. Mada sam ja uspeo da naguram 4 HDD-a posto sam toliko imao u prethodnoj (sada ima samo 1.33TB unutra)... ali sam morao da izvadim donji sunjder. Ako neko ima manje diskova veceg kapaciteta ovo nije potrebno da se radi.
Quote:
Nema "pametnog" odgovora na ovo pitanje, sem, da postoji garancija 2 godine (ako bila sta zakaze)
|
Ovo je vise nego sto domaci zakoni nalazu.
Quote:
i da do sada nije bilo nekih vecih kvarova na ruDAWima (2 napajanja, jedna optika, i do sada je to to, od 30ak ruDAWa koliko je prodato, za prosjek starosti 2 godine recimo).
|
Meni to zvuci vise nego dobro! Samo nek rade!
Quote:
Eventualno je potrebno, jednom u 4-5 mjeseci (tj. veoma rijetko, zbog ugradjenih filtera za prasinu) ocistiti unutrasnjost od prasine, mada ni to nije neophodno kod ruDAW ONE masina, gdje je zagrijavanje samih komponenti zaista minimalno (pa je rashladni sistem na neki nacin predimenzionisan).
|
Ovo za povremeno ciscenje/usisavanje nam je inace praksa... ako je samo to... super!
Quote:
Sto se tice drajvera, da, ranije smo imali nas set drajvera, no u ovom slucaju se mogu koristiti i oni sa diska, nismo primjetili neke nepravilnosti u radu istih.
|
OK!
Quote:
Bios je updateovan, mozda ne na poslednju verziju, i ne treba ga dirati dok god sve radi kako treba (dont fix it , if aint broken).
.........
|
Ok... ja sam samo privremeno ukljucio podizanje sa CD... reinstalirao na svoj disk i vratio nazad podizanje sa hard diska.
pozdrav
bogi