Moguce je da si u pravu..mada..mislim da moze jos mnogo toga da se kaze u muzici i da nije sve tako crno -nego su se i pametni nasli u cudu i gledaju farmu pa je i njima neka protuva- zvezda i oni prihvataju zivot takvim jer je tako lakse..Uzmi crkavicu,slusaj zenu i tuta mutu,nemoj da sanjas..boli te k...sto bi ti na vetrenjace?Ali si tako mrtav za mene..nemas snova,ne postojis.Mislim da kada bi se od nas stvari menjale da bi mnbogo toga mogli da ucinimo..matory kada ti dodje neko ko je polupismen i ne pere zube,sa rolexom na ruci i mobilnim od soma da ga snimas,objasni mu da je u crnoj rupi doslo do zabune i da je sve kako treba on bi verovatno dogurao samo do desetara.Ako si u poslu znas da ti takvi uvek ostanu kratki i pokusavaju da ti ne plate...tako da gde ces stari moj sa tih 500e?Ako je doslo dotle da moras da uzmes tih 500e od sabana uzmi stari...a koji ce ti onda 480l ili uad?Za njegovu pricu i njegovu pesmu je ok i soundblaster..narod i onako ne razlikuje kvalitet..ne mozes kamenje da pakujes u sjajni papir- ne ide...Na zalost svi su sagli glave i nemaju m... za istinu...tako da dozivecete svasta sa tim polusvetom..cuh da je jedan nas cuveni snimatelj i tucen od nekih krimi zvezda sto je meni jako smesno...??Mozda ce i meni da postane ok da snimam neke ribe u tigrastom..neznam..znam da su teska vremena ali ne mogu da prestanem da citam Ducica i predjem na Anabelu Basalo jer je to sada u tigrastoj i tupavoj zemlji ok..Nas je posao da menjamo,smisljamo i govorimo istinu....ne zelim da mi se sopstvena deca jednog dana smeju...

Tema je opsirna i mogli bi o tome dugo i puno ali eto kako ja to vidim...