View Single Post
Old 20-12-2009, 01:56 PM   #48
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Default Re: Kako raditi sa nekim ko nema sluha?

Quote:
Originally Posted by nokash974 View Post
Pa eto skupina drugara...mislim da si se ti nasao u toj prici pa si morao nesto reci u odbranu necega sto nisam rekao...Mislim da je u Srbiji muzika u corsokaku i da je veoma nekvalitetna ..cast izuzetcima.I dalje mislim da su veoma stetne Tute i Mute i nekakvi kvazi autori i aranzeri koji prave pesme sa imbecilnim nazivima i jadnom muzickom formom..Mozda su oni za nekog super face?Nadam se da ce nesto da se promeni..jer po meni muzika je art jedino ako je no compromis i ako je iz srca..A odavno nema nikog ko je rekao nesto..Zbog toga su vecina pesama iz 80-tih ozbiljna muzika za sve danas..Sta reci,samo napred,radite pesme sa imenima poput stikla,tacna,babina marama,i uzimajte po svojih 300e ili 1300..i igrajte se sa plagovima to je super...prodajte i to mleko i hlebImate svi veliki pozz.od mene..
Jos jednom cu reci, mesate pojmove. U studiju si ti TEHNICKO LICE, i to da li ti se svidja to sto snimas NIKOGA NE ZANIMA. Tvoje je da to sto je odsvirano/otpevano dovedes kroz zice do cd-a,I TO JE TO.Cista tehnikalija.

Komponovanje, pisanje tekstova, to je nesto drugo.

Steta sto imas ruzan stav, on mnogo govori o tebi.
darkstar is offline   Reply With Quote