Quote:
Originally Posted by InsaneEyes
sve moze da se edituje, zvuk prdeza i povratcanja patzova, veruj mi razumi, tebrax znaj!
|
da al ne moze da zvuchi sve kako treba.. :/
Quote:
Originally Posted by Bitch
T-pain?
|
nije u tom fazonu..
Quote:
Originally Posted by InsaneEyes
1 - uzmi pare nemoj da se potpises
2 - uzmi pare nemoj da se potpises - bedak X2
3 - nemoj uzeti pare nemoj d se potpises - uradi iz zezanja - bedak ali ne mora da bude
4 - edituj vokal u recimo abletonu 17 dana i 18 notci - potpisi se uzmi pare
5 - uradi instrumental 
6 - snimi ga iz prve nemoj neditovati nista i uzmi pare ko pravi srbski jazkuza - bedak X1
7 - ubij ga!
eto moje neke hobistcke idee
ja lichno bi digo ruke il editovao 17 dana da svi budu zadovoljni, ako je dobar fee naravno...
nadam se da sam odmogao 
|
problem je shto razmishljam o svemu tome.. meni je dodushe malo lakshe da editujem poshto mi je "melodyne integrisan u sx5".. nije isto kao melodyne ali skracuje posao maksimalno..
al opet kad sam editovao njoj je to zvuchalo kao da je u falshu.. i kao ne ne daj opet..
eto sad znate kog je roda hahaha..
Quote:
Originally Posted by korenjak
Ma bre Sale ostavi ga u falshu yovi neke curice da otprashe vrhunske bekove i bice do jaja....
|
vrlo rado.. i imam odlichne pevachice koje taj posao rade savrsheno, i svaka saradnja sa njima mi je bila uzitak.. samo slushati ih kako pevaju.. ali pre bih njima dao da odrade pesmu nego da mi ova unishti potencijalno dobar i hitichni popic.. :/
Quote:
Shto malo ima likova koji nemogu dve da ubodu pa se vrte po jutjubu.
|
to i ja razmishljam.. kinta je 300 ojra po pesmi.. ne znam da li vredi cimati se oko toga.. da je veca lova sve bih uradio da to zazvuchi kako treba.. a ovako.. da, treba mi kinta, ali mislim da je premala da bih se ja toliko cimao oko toga..
Quote:
E sad ako oce da bude ozbiljan pevach ida tu nema ni trunke zaebancije onda neka zove nekog da odpeva umesto njega...
Daj baci neki delic vokala da cujemo jel to tolko nepopravljivo?
|
ne mogu da bacim delic vokala jer nisam ni prebacio to sebi da se ne bih nervirao.. imam samo matricu (prvu skicu) koja je po meni odlichna.. ali ne i vokal.. chak i taj vokal do pola je snimio kolega koji se zadesio tu (da bi ona po tome pevala) poshto u tu cenu ulazi i pisanje teksta za nju i uopshte pravljenje njenog imidza i svega.. mislim.. ne znam.. u potpunom sam bedaku.. jer shta god u poslednje vreme da mi naleti je falichno.. ljudi koji ne znaju da pevaju imaju pare (nije jedina), narodnjaci su mi takodje neki uleteli ali su loshi likovi jbt.. bash mi je napor da radim sa takvim nadobunim ljudima i nekako ljigavim.. lazu gde stignu, ali opet i oni imaju lovu.. nemam pojma, mozda ja previshe ochekujem.. ali znam da gubim bilo kakvu kreativnost kada radim sa loshim ljudima.. :/
eto mogu delic matrice da vam okachim chisto da vidite koliko sam se potrudio hahaha..
edit: plus riba ima uzasnu boju vokala..