View Single Post
Old 15-12-2009, 02:07 AM   #54
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Spectrasonic's Trilian

Pa dobro, pretpostavljam da je u S2 to reseno, on bar ima opciju da se to ukljuci i iskljuci, pa mozes da biras...

Mnogo u poslednje vreme ima tih banki od po par desetine gb, Trilian sam preslusao letimicno i dalje je nekonkretan kad su electric basovi u pitanju, debeo jeste, na porvu se cini pravi bas, ali generalno nema one zice kad se prstom okine, prosto to ne svira...
Stari EXTRA Bass Legends radi, ali i to je sve pomalo cudno...
Sto se tice kontrabasa i synth basova, to je ok onako na brzinu kako sam slusao...

Isto tako ovaj Mixosaurus, preslusao i obrisao, propade mi noc instaliranja i drndanja sa instalerom kome treba patch, katastrofa... Nije stvar u tome da nije dobar, vec je neinspirativan i nije dovoljno dobar da mi oduzme 150 gb, odleteo je kuci, klasican Try Before Buy...

Na kraju onaj Finger iz Sample Tank-a ispade najbolji, ima na 49 hz i 129 hz dva zuba koji se skinu i malo se generalno doda basa, cuje se prst na zici, onaj njegov kompresor u samom instrumentu je dobar, koliko god smesno izgledalo, to jednostavno radi i tu nemaju veze gb i naziv instrumenata, round robin i slicne stvari, cuje se ili ne... Cak i zivo sniman nije uvek srecno resenje, tako da po default-u stavljanje podrazumevanog ne donosi srecu, uglavnom neka glupava resenja i snalazenje cesce ispadnu bolja...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote