Re: Waldorf Blofeld
gledao sam neke demoe i primetio sledece. najvise mi se svidja prezentacija onog japanca. ali. primetio sam da kada menja lfo parametre i cutoff da se ipak javlja pozamasno zakasnjenje.kada isto uradis na juno6 promena strukture zvuka je trenutna bez i jedne milisekunde latencije - zakasnjenja ( jebes engleski). uradite jedan test uzmite bilo koji preset i pocnite lagano menjati strukturu zvuka bilo lfo ili cutoff ili sl.. i obratite paznju da li promena dolazi istovremeno sa pomeranjem potenciometra ili malo kasni. interesuje me koliko preseta - boja , mogu da layerujem u jednu boju - verovatno multi mod. ukoliko je tehnologija kao kod moog little phaty - a, to vredi uzeti. veoma mi je vazno i ko ga proizvodi. to obicno pise na poledjini ,kod serijskog broja. imam lose iskustvo sa kinezima. jedine 2 klavijature koje imam i koje vrede su japanci - roland juno 6 iz 1982 i korg x5d - poslednji japanac od korga IZ SERIJE M1 ,T3.X3. imam i korg PA xxXXZYXS( necu da reklamiram ) koji nesmem da taknem jer je osecaj kao da sviras na plasticnim cassama od jogurta - imlek ( izvinite na reklami). svaka svirka sa njim kao da je poslednja jer ga neznam. OTKUD MOGU DA ZNAM DA DELOVI NISU OD MACAKA ILI OD KREMIRANIH LJUDI.meni treba neka pouzdana stvar na koju se mogu osloniti. doticni japanci su stvarno carevi , to je treskano , padano , akano po vozovi i busevi , gepeci i podrumi i nista im ne fali. kao da su juce izasli iz radnje.ZVUCI KAO DA HVALIM ALI STVARNO JE TAKO.kakvo kuciste ima waldorf. i koliko sada kosta, da li ga prodaje neko polovan.
|