Re: Oliver Mandic - comeback?
Nemam sta da dodam, sem da se najlepse zahvalim Ziletu (synclavier) i Milanchetu na lepim recima o meni, zaista hvala vam, a i mislim da ce zaista (daj boze da nisam u pravu) medjuljudski odnosi, i nagle promene raspolozenja i entuzijazma biti glavni problem, a ne samo muziciranje, jer zaista, kako ste pomenuli, sva pomenuta ekipa je sa te muzicke strane jako dobra. Veoma volim Oliverove pesme, njegov (muzicki, ne zivotni) nacin razmisljanja, i uopste pristup muzici, i kao i ostali, zelim im sve najbolje, a i ukoliko se ukaze potreba, pomoci cu koliko god mogu u realizaciji snimanja (pisanje gudaca, duvaca, klavijature kao neka "nadgradnja") ...
Napominjem i da sa Oliverom imam vrlo pozitivno iskustvo u saradnji, gde se pokazao veoma korektan i objektivan u poslovnom smislu, kao i da je kao kompozitor bio veoma jasan u ideji i zahtevima, i nisam imao nikakvih, ama bas nikakvih problema u saradnji sa njim. Naravno da postoje i druga misljenja, ali su u pitanju i drugi ljudi, ako razumete sta sam hteo da kazem...
Jos jednom, radujem se projektu, i kao i ostali, zelim im SVE NAJBOLJE I PUN USPEH!!!