daj Bože da nešto stvarno i bude kako je najavljeno...Aca ( Metini ) mi je skoro rekao da su u VELIKOM problemu po pitanju klavijatura...generalno,zadali su ljudi (Oliver) sebi jako kratak rok da se završi 10 numera (u narednih 20 tak dana sve-snimanje ,edit , mix, mastering...),a po Acinoj priči,nisam baš siguran da imaju 100 posto predstavu ni kakav sound hoće da izguraju,a razlog je vrlo prost... ono što je Oliver u saradnji sa "čika" Slobom svojevremeno uradio je jaaaako visok reper koji juri.....i oni su DEBELO svesni toga,čak mi Aca i rekao,u fazonu...jeste,znam da smo zadali j.beno visok zadatak,jer od onoga staroga teško može bolje,ali moramo nešto da uradimo po pitanju zvuka,jer ipak je 21.vek!!!
bubanj ..... taj Rolandov TD i Firči na njemu

..aj videćemo....što reče Synclavier...nisam impresioniran kombinacijom,.......što se bass-a tiče,tu je Japanac u igri i ne bi trebalo da bude problem,imaju na raspolaganju i Lakland-a i Foderu i novu Eden Nemesis glavu......aj da ne k.njam više....gitare,manje više....
ali klavijature!!!ni Oasys a ni Fantom im nije legao po pitanju zvuka.....dalje,Rhodes im je takodje problem......i.... Aca mi reče da razmiišljaju(i to ozbiljno) o vraćanju nekim "starim" spravama.....Oberheim matrix,Moog-u,Arturiji i sl .......i NAJBITNIJA stvar po pitanju klavijatura je KO ĆE TO ODSVIRATI (u studiju,naravno,jer će na bini najverovatnije biti play back varijanta)...jedina opcija koju ja vidim su mu čika Sloba (neizostavno)...i od mladjih snaga možda Vasil (poslušajte mu zadnji album,skapiraćete o čemu pričam) a čuo sam kod Max-a i Vasilovu varijaciju na "Dodje mi da vrisnem tvoje ime"
a ima i ona opšte poznata stvar kod muzičara ovih prostora,a to su medjuljudski odnosi.....e,pa sad,narode prosudite koje kocke trebaju sve da se slože i da se stvar završi u tako kratkom roku.....
stvarno im želim sretno...jer će im i te kako trebati......
poz....