da razumijem... da te ne razočaram, ali to svi gore navedeni mogu ... bez problema.
ako treba? memoriju, za live. i neda ti se brzo radit tweak.. moog Source je jedini sa memorijom .. od ovih starih..
od novih.. toplo mogu preporučit Studio Electronics, bilo SE-1X bilo ATC-Xi, medjutim moras imat kontroler, nema verzije s klavijaturom. al sound je boli glava... ja sam imao SE-1X u studiju par mjeseci. a pitaj i Relisa, on ima ATC-X , koji je i meni donio kratko da probam.
to sve rastura. pogotovo za lead. ATC jos ima prednost sto ima analog overdrive, ako ti neki put zatreba..
sve glavne funkcije kao filter i to sve mozes vrlo jednostavno stavit na kontroler. nije problem.
OB8 i OBXA nisu dobar izbor za lead. a i nije mi bas tip sounda za to. osim ako ne trebas ba? unis. ali OBXa nema kontrolu za unison detune, ne sjecam se ima li OB8. bez toga, je unison dosta neupotrebljiv. zvuči ko pila.
MKS80 i Jup6 imaju unison detune, i zvuce vrlo mocno. i naravno A6.
al ako poslu?a? ?to ovaj trkelja po Source-u do kraja, shvatices da tom sintu dovoljna dva oscilatora, i ne treba mu unison da bi zvučao agresivno..