Quote:
Originally Posted by darkstar
STRAVICNO mi se svidja neki koncert jamiroquai-a gde svi sviraju unis,a lik cepa neku farbu sa andromede,time sam se odusevio.Zato sam svojevremeno davio hrastprogramera da mi prica malo vise o andromedi (jos jednom hvala hrast!).Znaci taj koncept - rok bend,moderan,gde na mestima sviraju unise analogni sintovi i gitare.Da li imate preporuku,sta da probam,sta da cujem ?
Pozdrav.
|
E onda burazere zavisi od budzeta. Ako si do 1000 E onda ima tu finih stvari. Pretpostavljam da zelis polifonik, i to dosta suzava izbor. Vredi razmisliti o Juno 60/106, to mozes naci za realnu cenu ovde i radi posao do jaja. Jeste maaalo mekan ali sa nekim linijskim preampom resis stvar. Ako pak moze monofonik, iha ja bi ishao na Roland SH 2, za 700 E mozes naci u super stanju, mada moraces malo da se iscimas i da ne zuris i naci ces ga sigurno. To ti je zver od sinta njam njam. Svakako i novi Oberheim je u igri al kad se lepo chuje i utisci ovo ono, i verujem da ce to biti to. Mada, Microwave 1 uh uhuh. Veceras ces chuti nesto od njega, okachicu. kazem ti, imam editor za njega koji radi super i mozes svaaasta da napravis. Uz njega neki od TC evih efekata, tipa Nova Delay i reverb. I bratori, imas zaaaajebanu azdaju za live i studio
Evo ti malo ga ovde preslusaj. Znachi, od tih Fm Dx zvukova do analogije

Mada nema "onih" zvukova, recimo tih basova koji je&u kevu
http://www.youtube.com/watch?v=a0bbsuO-MxY