Quote:
Originally Posted by darkstar
ma dirki imam bre i previse,tako da mi je rack super opcija...
Ali ne usudjem se naruciti nesto sa ebaya,ili mislite na neku drugu kombinaciju ? 100 eura za shipping,pa ostali troskovi carina bla bla....
|
e vidis, to je standardna greska u razmisljanju svih ovdje kod nas. prvo, to je sint koji je vrlo rijedak ovdje, pa i šire, pa gledat na shipping i carinu kao nekakav dodatan "bačen novac" je pogrešno. naime, nema ga u lokalnom samosposluzivanju,,
maltene ispada da su sintevi koje covjek kupi u Artistu prekoputa "jeftiniji" jer nema shippinga i carine.. ma nema kitu marjanovu... sve to mi platimo samo ti oni na racun lijepo napisu jednu jedinstvenu cifru..
drugo, microwave je do nedavno koštao puno vise, a koliko god nečemu padne cijena, ovdje se opet kuka, a pravi nacin gledanja je ovo:
gledaj sve zajedno, sa carinom i shippingom - to je prava cijena tog sinta. i onda izvaži jel ti treba, jel ti zvuči, jel ti vrijedi. pusti te cijene koje vidis na ebayu. to je nerealno i van konteksta.
inače, taj sint po soundu i mogucnostima jednog hibrida (analog vcf digi osc) u samoj kvaliteti zvuka prestize i jedan Q+ koji ljudi šale drhtavim rukama placaju po 2 - 3 hiljade evra.. zato sto je nov, velik i .. ima nabrijan dizajn. pih. ovaj sint meni vrijedi barem soma eura , a ne 400.
da skratim, ako ga trebas.. ma daces brate i za carinu i za shipping. to je dio igre.
sorry nisam nista mislio uvredljivo na tvoj racun, vec ovo je nesto s cime se kod nas stalno susrecem, pa sam htio iskomentirat malo šire

. čisto da ti pomognem da se ne grizes oko troškova.
jbga ja sam neke stvari uspio nabaviti jeftino , neke nisam, a zvucale su mi prehebeno, pa sam pregriz'o i platio shipping iz amerike i carinu i PDV (npr. microwave XT)... al' sam ga na kraju imao..

i nije mi žao.
važnije je što češ s tim sintom napraviti, i dali te puca na inspiraciju. sto evra tamo vamo sve se to zaboravi ako ti sprava "radi"..
PS zna ih se neki put pojavit u Austriji za 350 eura..
ovo je moj microwave, iznad sa Accessovim programmerom. jest brže za rad, al ja sam der'o po njemu i bez toga.. ko je odrasao na JX-10 tome nijedan interface sa menijima nije težak

uostalom moze i BCR, BCF, Novationi, ili editori, itd.. ima danas puno nacina kako ga mozes programirati brzo il sarafit uživo..