View Single Post
Old 10-12-2009, 02:51 PM   #6
Color
Senior Member

Color's Avatar

Default Re: Yamaha NS 10m - sta sa pocepanom membranom?

Pa za sada ne uocavam deformaciju u zvuku ali predpostavljam da ce poceti uskoro da se cuje, posto ce verovatno od mehanickog pomeranja membrane iscepani deo poceti da se siri...

A inace ove su jos i u solidnom stanju, neke sitnice i ogrebotinice na kutijama cu crnim markerom zamaskirati

Al volem ih, za sada mi stoje u dnevnoj, nisam ih jos odneo u studio, na HiFi zvucnicima koje imam (koji su uzgred odlicni, detaljni), tesko se moze cuti npr da svira mp3 (ako izuzmemo dinamiku i kvalitet izlaza mp3 playera, znaci sama bit kompresija)... na ovima se cuje SVE!!!

Secam se da sam se tako zapanjio i kad sam kupio svoje prve monitore - Yamaha MSP 5...inace po mom misljenju MSP 5 je ODLICAN zvucnik! ali NS 10m daje jos detaljniju sliku na srednjima i visokima... Steta samo sto ne nose niske frekvencije. Ali ok, onda to ne bi bilo to

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Ma koristi to tako ako ne osjecas razliku u zvuku (mada ovo izgleda fino povrijedjeno)..... I onako su sve vise rijetke ns10tke koje su kozmeticki savrsene. Nisu ni moje, ali sviraju bas kako treba! Kad se naviknes dobro na njihov sound sagledaj situaciju oko zvuka realno i razmisli da li ti treba novi drajver, do tad ih furaj ovako...

Nove su ti i gledas ih previse, ako normalno sviraju, onda..

Pozz
Color is offline   Reply With Quote