imam i ja liquid mix al ne vidim kako bi ga mogao koristiti u mixeru od karte...mislim da liquid saffire56 nema DSP, jedino u paketu dolazi gate,reverb,compresor,eq ali kao vst pluginovi...cini mi se da njegov prethodnik saffirePRO24 ima DSP a liquid nema.....to bi bilo odlicno...provjerite pa mi javite..ja ne ku?im

...hvala
btw. Updejto sam driver na LS56 i sad sam dobio biranje i latencije drivera i manji buffer size...sad je sve odlicno...iako bi ipak pre?alto se na monitoring iz mixete kartice...cisto zbog paljenja i ga?enja monitoringa u sekvenceru kod preslu?avanja...
Uspio sam(za sada)i povezati m-audio1816 preko spdifa na LS56 i dobio jo? 2 kanala...ali tako da sam na maudiu routo 2 kanala kao aux monitor na spdif out...sound ne zvuci nista lo?ije od preampa sa LS56...ali nije ba? sinkronizirano - koliko sam sku?io....cini mi se da to ba? nije sretna situacija - mislim na to kako sam routo signal iz m-audia...ali ne vidim kako drugacije preko spdifa mogu dobit direktno vezu....uskoro kupujem opticke kablove pa cemo vidjeti ?ta cu dobit...
bez problema su mi instalirane obadvije karte preko firewirea i samo biram i switcham drivere...negdje sam cuo da ih mogu nekako povezati i kao master,slave soluciju..ali ne znam kako....