View Single Post
Old 09-12-2009, 09:12 PM   #133
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: kako stici do vrha???

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
Slozio bih se

Znam za primer jednog poznatog muzicara sa ovih prostora koji se ponudio mojim drugarima da im bude producent

uslov je bio da im totalno izmenja sve sto mu padne na pamet - po njegovim pravilima, ne postujuci njihov integritet nimalo
Pravo da ti ka?em, ja ne mogu znati ?ta se zaista de?avalo i ko je u pitanju, naravno, ali jako često kad to čujem kod nas, kao producent nametao ideje - u stvari se radilo da su ljudi u?asno defanzivni, ranjivog a velikog ega i da do?ivljavaju kao ličan atak kad im neko počne bilo ?ta obja?njavati. Ono, kad bi nekako moglo sve da zvuči bolje ali da sve opet bude po tome kako se njima hoće. Kakve sve budala?tine mogu da rade ili pričaju muzičari a posle govore kako im tonac producent ili ko već nije iza?ao u susret, to je fantastično.
Meni je gore obrnuto - kad čujem neko izdanje koje ne zvuči kako treba a recimo radilo se o tome da je producent ili ko se već bavio izdanjem zaključio shit in = shit out i da ne mora da se trudi mnogo ili kad je odlučio da nema ?ivaca da se bori sa egoizmom pevača/članova benda.

Quote:
Malo je ljudi tko će takvo ne?to napraviti za nekog nepoznatog, ali poznatijim mu?ičarima će se svi objesiti za vrat..
Uop?te nije malo baja koji će to raditi za bilo koga nepoznatog, samo ono, podrazumeva se da bi neko trebao biti plaćen za taj posao.
Dushan_S is offline   Reply With Quote