Quote:
Originally Posted by sira
Ma imamo problem sa bubnjarom, uvijek smo ga imali, jednostavno je mrcina koja lupa i ne mo?e? ga natjerat da bude ti?i, u biti i ne znam kako bi ga natjerali, tako je bilo prije 10 godina kad smo se kao ne?to trudili, pa je tako i danas kad smo svi nakon 8 godina pauze i totalnog nesviranja opet uzeli instrumente u ruke, inaće ovo je nama dobra razbibriga, bez nekih većih ambicija
|
Ma, ja sam pomenuo "tiho" sviranje zarad bolje kontrole na probi. Nema veze, ako vam je to samo razbibriga - super je i ovako kako je
Quote:
Originally Posted by sira
ali opet ?elimo da to dovedemo koliko toliko da dobro zvući, jer jednostavno nervira ako lo?e zvući i ako je neuvje?bano.
Je li postoji način da uprkos glasnom sviranju dovedemo to da zvuči bolje. Jedino mo?da da natjeramo ?enu od bubnjara da ga dobro iscrpi prije svake probe? 
|
Prvi uslov da to "zvuči bolje" je da bolje svirate. Kada ljudi sviraju dobro (tj. zajedno/u istom groovu) kvalitet snimka nije presudan. Nasuprot tome - "tehnički kvalitetan zapis" lo?e svirke zvuči... grozno. Ne ?eli? valjda da se svaka gre?ka čuje savr?eno, jel' da?
Pozdrav,
Vasa