Re: Malo zivih ljudi
Polako cika Vaso, naopako da ne valja,ozbiljan je rad...
Ja bih sledece radio:
Bubanj:
na kick dodaj 30-50hz +2db, fali malkice,fali, malo je heavy noga ovako sva u 5khz......
HiHat u neku stranu nagni,po OverH bih rekao levo 30%...
Fali room na bubjnju, malo je jako suv,mada je to neki jebeni trend,ali probaj please,neki kratak ambience,pa na overe po malo da "prodise" bubanj...
Kraci reverb na trube a malo vise istog,moze neki kratak plate sa predelay-em,to je opasna fora (ako je uopste fora) na brassewima...
Licno bih nadrkao jos gitare,ali cika Off mora da vodi racuna o ciljnoj grupi za koju ovo radi...koju zabole qrac za dzitre... Ne vidim veliki problem...
Ovo su sve finese i varijacije,ali sve u svemu zacin C, nije lose, meni svidja,eto, najvise boobanj bih do-tweekovao ali to je to...
Swaka cast!
Mozda je cika Vasa malo preostar, ali iz njegove primedbe bih izvukao jednu veliku stvar, a to je da mozda sve treba da zvuci homogenije,ovo je skup pojedinacno dobro odradjenih stvari, ali bih sada seo i menjao reverbe i bus kompresiju ili samo dobro zatezanje na kraju (ne mislim pri tom na prepucavanje snimka do 0db,vec ceo vibe kompozicije...)
Last edited by Bockie; 02-12-2009 at 03:13 PM.
|