Quote:
Originally Posted by SumAnuT
E sta sve nece postati hit ...
Sto bih voleo da imam ukus ko ljudi koji slusaju mainstream, pa da i ja slusam po 5 novih hitova svaki dan.
|
Pazi...pesma JOS NIJE POSTALA HIT!
Full commercial release je tek u Martu 2010 !!
Pete Tong nije nikakva garancija da je pesma hit....vrti se po klubovima...malooo je drugacija od ustaljenog house sablona, i ODMAH svi skoce kao da je to nesto nevidjeno.
Krene hype na sve strane...ali tako se radi posao! Sad ce da trube na sve strane narednih 4 meseca dok ne izadje ploca.
Pa i pored svega toga, ovo nece biti VELIKI hit na oficijelnoj singles listi.
Mozda udje u Top15 (max!) i to je to..treba svega par hiljada da se proda za to...
Znajuci Defected records (koji su potpisali) to ce izaci na gomili kompilacija, i svi ce da uzmu po neku paricu...nista veliko, ali na ovu krizu - sve je super!
Znam tonu pesama koje Pete Tong pustao i gurao, a da nisu nista uradile.
Pomogne malo, ali nema garancije.
Kad sam ja, svojevremeno, uradio Doobie Brothers bootleg (Zanzibar - Rockstars)..prodavali smo po 4-5 komada nedeljno po DJ radnjama. Cime je Pete Tong pustio - SKORO SVE RADNJE su odmah narucile po 100 komada (u UK je tad bilo oko 300 DJ vinyl radnji, pa ti vidi!!) uvaljali smo 8,000 komada ovde i 1,000 u New Yorku!! pre nego sto smo je potpisali za Warner...(za lepe pare) i vrteli su je svi...i NIJE BILA HIT!!
Opusteno...