Re: Servis klavijatura, BG...?
Pozdrav, na vasem forum sam pronasao informacije u vezi servisa klavijatura, i slao sam pm Synclavieru i Arthuru, ali ajde i ovde da napisem. Imam Yamahu mo8 i pre izvesnog vremena je par dirki u trecoj oktavi (D, E i F) dobilo tzv luft odn zveket pri dodiru, sviranju. Prvo sam je odneo kod gosp. Nebojse iz Apolo servisa, i ruku na srce ne bih nista lose da govorim o coveku, verovatno je dobar majstor, ali moja klv je stajala kod njega dve nedelje, a da je nije ni pogledao da vidi u cemu je problem. A rekao mi je kad sam odneo, da ce mi se javati za par dana. Elem da ne duzim ionako dugu pricu, uzeo sam klv od njega i odneo je u servis kod vec pomenutog gosp Lea, kod Sky musica. Oni su mi zamenili najlkrticnije dve dirke (D i E) sa novima. Medjutim ostale su mi jos tri dirke koje zvekecu F i A u istoj oktavi, i H, koje su iz te oktave prebacili poslednju. E sad zasto im nisam rekao da zamene te ostale dirke. Stvar je u tome sto su mi vec stavljanje nove dve dirke naplatili 3000 din i samo otvaranje klv jos 2500 din. Sve ukupno 5500 din. Pa sad racunajte koliko bi me izaslo da su sve menjali.
E sad, zeleo bih vase misljenje, da li su ipak skupo naplatili popravku. I ako bi Synclavier mogao i meni da da telefon gosp Nenada da vidim da li bi on mogao da mi zameni ostale dirke.
Izvinjavam se na dugackom i zamornom postu, ali mi treba pomoc.
|