View Single Post
Old 28-11-2009, 06:49 PM   #119
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: kako stici do vrha???

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Prebrzo si krenuo u sve ovo (i jos par vas koji ste aktuelni ovih dana)... Registrujete se i ajmoooo pitanja pitanja, podpitanja... Greska... Interesuje te nesto a moguce da nisi ni otvorio program i sam nesto chachkao vec ajde da ne gubis vreme, znaju ljudi
Zanimljivo zapa?anje! Dodao bih da kad god se iznese - sa druge strane se dobije neko "ne,ne, ne" , "ali"...itd.....

@Strale, to "ne?to" ?to si ti htio da nauči? je kako da stigne? do "vrha"? Dakle, ispalo je da nas pita? u smislu kako da postane? vrhunski producent? Kaaakoo? Pa, odgovor si dobio vi?e puta , od vi?e ljudi! Prosto zagrij stolicu i posveti se tome bre čovječe...nema foruma, nema ?kola , nema lekcija...sve to mo?e da pomogne, ali ...do jedne granice...

Mislim da ćemo se oko ovoga slo?iti svi - da bi naučio ne?to oko produkcije, sound dizajna ili programinga - potrebna je jedna strast koju ti neće uliti ni forum, ni ?kola ni bilo ko! To niti se kupuje novcem - niti se mo?e prodati, ni prenijeti..."To" znači da sjedi? danima, mjesecima, godinama za kompjuterom, mikserom ili nekim drugim instrumentom i da d?ara? oko zvuka! Znam dosta njih koji imaju neku dobru volju...međutim, ta dobra volja nikako da se pretoči u svakodnevno vje?banje i usavr?avanje! Bukvalno je to odgovor na tvoje pitanje i to je maksimum do kog ti mi mo?emo pomoći - sjedi i vje?baj! Ovdje mo?e? saznati koji koristan savjet, trik, tip...neki drugačiji način da ne?to uradi?...međutim , da bi ti i?ta značilo ovo o čemu se na ovom forumu priča - mora? do jednog nivoa da dođe? sam!

dalje...i sve kad sjede? i provede? 20 godina učeći i dođe? do nekog premium zvuka...niko, ali niko ti ne mo?e dati recept kako to da unovči? ili da se proslavi?...tj. da zvanično postane? "vrhunski producent", autor, ili ne?to...

Last edited by balthazaar; 28-11-2009 at 06:54 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote