View Single Post
Old 26-11-2009, 08:24 AM   #37
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: eric prydz istina ili laz???

Quote:
Originally Posted by linea View Post
vidim, sipao si dosta postova ali bih rekao da dalje od sobe iz stana nisi izlazio, maaada (kod nas u stokholmu se mada izgovara sa puno slova A) moram ti besplatno otkriti par tajni a ti dalje uchiteljski prenosi klincima:
da napravis u vozu demo stvari "Melo" od doticnog sampiona elektronske muzike potrebno ti je:
macbook pro(tezina 2.49 kg) Akai LPK25(najmanja klavijatura na trzistu sa kontrolerom i sa arpeggio dugmetom(tezina 640 grama)) logic 9(filter, reverb,delay) iDrum(za loop) GoldBaby XRB (paket kit-ova koje Eric koristi) oberheim OPX-pro (sonicproject virtual oberheim) reFx Nexus ( za synth, chord, bass linije itd) i naravno binske slusalice
dakle oko 3 kg vrlo teshke i skupe opreme jedva unesene u voz (sreca pa su nam vozovi sa velikim vratima) da sastavi ideju U KUPEU VOZA PRVE KLASE na liniji stokholm-london, ideju koju sa svim drugim idejama iz voza za 3h "pustanja" diskova naplacuje izmedju 10 i 20 HILJADA GLEMURA ::::

na kraju, neka ostane izmedju mene i tebe,ipak bolje su te lokalne ideje sa linije beograd-bar, pc, reason, cubase itd
zivio!
bas ti hvala sto si mi objasni sve..."progledao sam" !
Ja inache, sve moje demose radim na iPhone-u. he he ..nema ni 100grama!

a za postove..stvarno si u pravu...bas "sam sipao" !

Jbga, sta cu..sedim na gajbi po ceo dan...dzaram neki "pravisa" PC sa krekovanim Fruit Loopsima...nemogu nikako da "nabodem" nesto da valja...
ali sad znam sta cu da radim (kad si mi "otkrio tajnu!")
DaBear is offline   Reply With Quote