View Single Post
Old 24-11-2009, 08:23 PM   #48
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: HIT Face - Teenage elektro pop

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Lose cenis. Ovo nisu "Grand ideje". Bila je ljuta borba oko ovog tripa tokom pregovora i razgovora o tome u kom pravcu gurati Milana. Ispalo je odlicno na kraju. Za sve.
Nisam ja ni rekao da su to "Grand ideje". To su va?e ideje. A Grand ih je (posle du?eg ili kraćeg ubeđivanja) prihvatio. I prihvataće i plasiraće slične ideje i nadalje. To sam hteo da ka?em, a mislim da sam i rekao.

Quote:
Ja ne radim za Popovica, kad se vec drzimo ove "druge" price... Radim sa svojim partnerom vec 11 godina pod pseudonimom Atelje Trag. Radili smo mnogo toga. Popovic nam je jednako dobar ili los klijent koliko i Karleusa, Merlin ili bilo ko drugi.
Znam da nisi zaposlen kod Popovića, ali radi? za njega. Kao i za Karleu?u i Merlina i koga god. A cenim da je od svih navedenih jedino Popović taj čije ime znači "scena". Trendsetter, ?tagod. I "javlja" mi se da je trendsetter odlučio da promeni trend. Ovaj... malo se glupo osećam kada pričam to tebi, koji zna? to bolje nego ja

Quote:
Meni je sve to zajebancija, igra od koje vec dugo zivim, ali opet i prvenstveno igra. Iako drugi nas put i poziciju kapiraju kao nesto vrlo ozbiljno... Kako god.
?to jednom davno reče Doktor Spira: "Tim sam putem već pro?ao jednom, i zagonetke znam".

Quote:
Ovo vec nisam skapirao!? Face je Milan ili...?
Da, Face je Milan.

Pozdrav,

Vasa