View Single Post
Old 24-11-2009, 02:58 PM   #40
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Default Re: kako stici do vrha???

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Pazi...francuzov bit ima određenu prepoznatljivost - tu kapriam da si prepoznao specifičnost -nasuprot njemu - Never forget me je po meni tipični "amerikanac" kakvih po soundclicku mo?e? čuti na stotine...no nebitno...vidi?, ja te u stvari navodim kontra priče lobiranja, prijetnji i uslovljavanja - ne mo?e mene niko da natera da dam ne?to ?to neću...prosto mogu da odbijem ili da ne potpi?em takav ugovor - prosto da ne dam bit ako mi ne daju potpis...e, tu je kvaka...samo je pitanje koliko misli? da taj tvoj potpis vrijedi - i ja bi ga prodao za hiljadarku Djevojka je imala sreće, ali nije umjela da iskoristi svojih pet minuta..u tome je sva priča o "stizanju do vrha"...neko umije da iskoristi, a neko ne...prosto mora? da si maher , dribler, mangup...Mada njoj svakako ostaje lijep osjećaj da je neko prepoznao njen bit, pa makar i tako nesojski to izveo ali na?alot ni?ta vi?e od toga
CEK CEK CEK !! Pa kako nije umela da iskoristi ??NIje ona tu nista mogla da uradi.Osecam da je bio fazon dobijas te i te pare za taj beat (neka sica ) i gubis prava za to.Ako hoces salji beat i mi tebi pare,ako neces nikom nista..

A i da nije htela da da,osecam da bi uradili isti beat kao njen i gotova prica.Akon dobije njegov beat koji je isti kao i njen (malo se pomuci mada ne verujem da se ON uopste muci vec njegovi ljudi ),ona ne dobije kintu i to je to ...

Ovo je prica za to AKO JE DOBILA NEKU KINTU ZA BEAT OD NJIH !!!
Ako nije onda je vec to druga prica ...
ugljesa is offline   Reply With Quote