Quote:
Originally Posted by balthazaar
Pazi...francuzov bit ima određenu prepoznatljivost - tu kapriam da si prepoznao specifičnost -nasuprot njemu - Never forget me je po meni tipični "amerikanac" kakvih po soundclicku mo?e? čuti na stotine...no nebitno...vidi?, ja te u stvari navodim kontra priče lobiranja, prijetnji i uslovljavanja - ne mo?e mene niko da natera da dam ne?to ?to neću...prosto mogu da odbijem ili da ne potpi?em takav ugovor - prosto da ne dam bit ako mi ne daju potpis...e, tu je kvaka...samo je pitanje koliko misli? da taj tvoj potpis vrijedi - i ja bi ga prodao za hiljadarku  Djevojka je imala sreće, ali nije umjela da iskoristi svojih pet minuta..u tome je sva priča o "stizanju do vrha"...neko umije da iskoristi, a neko ne...prosto mora? da si maher , dribler, mangup...Mada njoj svakako ostaje lijep osjećaj da je neko prepoznao njen bit, pa makar i tako nesojski to izveo  ali na?alot ni?ta vi?e od toga
|
CEK CEK CEK !! Pa kako nije umela da iskoristi ??NIje ona tu nista mogla da uradi.Osecam da je bio fazon dobijas te i te pare za taj beat (neka sica ) i gubis prava za to.Ako hoces salji beat i mi tebi pare,ako neces nikom nista..
A i da nije htela da da,osecam da bi uradili isti beat kao njen i gotova prica.Akon dobije njegov beat koji je isti kao i njen (malo se pomuci mada ne verujem da se ON uopste muci vec njegovi ljudi

),ona ne dobije kintu i to je to ...
Ovo je prica za to AKO JE DOBILA NEKU KINTU ZA BEAT OD NJIH !!!
Ako nije onda je vec to druga prica ...