Re: Spectrasonic's Trilian
Odavno sam prešao na živi bas i koliko god da se mučim i grešim i sviram 20 puta na kaju ispadne dobro...bolje je živo..
Ali u nekim pesmamam pogotovo gde nemam mnogo instrumenata Trilogy legne super...mana mu je jer se meša u tudj poso ....zalazi u opseg gitara i slično što i nije lohe kada so oće neka masna svirka... kad se radi da ne bude čisto nego nabijeno po celom spektru...
slažem se sa vasom ...u pitanu je šta najbolje zadovoljava umetnički cilj.... ako se tako posmatra onda sve dolazi u obzir zavisno od cilja...i živi bas i sint bas i trilodži i ostalo treba se igrati i biti kreativan ne tražiti jedini i konačni bas sempler u bilo kom
često sam koristio Sample tank bas pa ga lejerovao sa trilodžijem tako da je trilodži puno tiši samo dopunjuje ono što nema tank
ipak živi bas najpre reši potrebu....
I mislim da uopšte nije loše kad ima da se puno interveniše jer se tako uvek nauči ponešto novo...dakle ne biti lenj i tražiti instant rešenje
@Silicone:
Čime si to rešio bas za svagda...i o kojm kontrabasima govoriš...trebaju mu dobri dablbejsovi pa pitam
pozzz
|