View Single Post
Old 24-11-2009, 11:35 AM   #31
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: kako stici do vrha???

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
A to ne rade samo veliki artisti, rade i mali jebi ga.
Pre 2 godine sam jednom uknown artistu iz Londona, prodao 8 instrumentala po 150 E (mozda je za nekog to malo, ali ja kao student parazit kog izdrzava nezaposleni cale, za mene je tih 1500 E znacilo garderobu i leba 3-4 meseca), decko je sve uredno platio, onda smo razgovarali o tome da napravimo neki posao, da on zavalja moje beatove nekim isto uknown artistima tamo i kaze da je neka ekipa trazila da kupi beatove za po 300 E po instrumentalu od mene, ali bez kredita i to, da oni mogu da se sami potpisuju, na sta smo i on i ja rekli "fuck that" Bio sam iz fazona, "treba naprave neki uspeh, posle da mi bude krivo, a kad budu imali para nece doci kod mene, nego ce otici kod nekog mudonje da ih odere"... I to je to
Hoces da kazes da si stvarno odbio tu varijantu, i da ces zbog licnog tripa o ovome i onome i dalje da zivis na "caletovoj grbachi" Izvinio sad sto ovako lichno se obracam o tvojoj privatnoj stvari , ali...
I onda pricamo kako nema sanse da se zivi i radi od muzike itd...
Zivot nije bajka i lebac mora biti na stolu svaki dan (videces kad "odrastes" u tom smislu da neko od tebe zavisi), pa ces prihvatiti takav posao i uzivaces u njemu kao sto bi i trebao...
Ne zameri sto ovo pisem, ali mislim da trebas malo razmisliti o tome sta i kako
Znam da si mlad i ajd "normalno" je da ces tako i razmisljati, i ovo prihvati kao savet starijeg (ne nuzno pametnijeg)...

Last edited by silicon science; 24-11-2009 at 11:37 AM.
silicon science is offline   Reply With Quote