Quote:
Originally Posted by Jan
Ne mislim da oces da me zajebes...Ali ja sam coveka pitao i rekao mu da sam odrastao na muzici kojoj je on miksap, on mi je rekao "Cuo sam muziku na tvojoj strani, veoma si talentovan klinac, za tebe bih mogao da napravim cenu 400$ po pesmi ili manje ako mozes da me sacekas malo duze, hvala na prepoznavanju!"
To mi je napisao prevedeno s engleskog na srpski, tako da kapiram da je i on nesto prepoznao u mojoj muzici pa mi je dao tu cenu koju mi je dao, ali u svakom slucaju ja bih voleo da mi on izmiksa jednu pesmu, predstavljalo bi moje licno zadovoljstvo da mi on odradi zato sto neke stvari koje je on radio su moje omiljene stvari...Kapiras ti sta ja hocu tebi da kazem
Oces da mi kazes da bi ti odbio da saradjujes sa nekim muzicarem/producentom koji ti je uzor, samo zato sto trenutno ne mozes da ga platis koliko on zasluzuje? Aj nemoj da pricas takve stvari, kad i sam znas da nije tako  A ako jeste onda ti se divim, mada ti ne verujem...
Jel to znaci da svako ko nema para je ljudska klasa ispod onih koji imaju i da oni ne mogu nekome da pokazu postovanje jer se postovanje pokazuje samo novcem? Ne kapiram
Pozdrav
|
sto si se toliko primio na coveka?
Mogu da ti garantujem da se na kraju neces ukakiti kad ti bude smiksao stvar....
i ja sam radio jedno vreme u studiju gde su moji idoli iz 80-ih (Stock Aitken & Waterman) radili i napravili / snimili i izproducirali preko 100 TOP 40 hitova i prodali preko 100 miliona ploca, pa se nisam toliko nazario..???!
Ok, respect...ali kako znas da nece dati svom sinovcu ili pomocniku da odradi to za $400..? To ti je kao on-line mastering...nikad neznas ko ga radi...
A koliko znam, kad "saradjujes" sa nekim - onda ga ne placas!
Ako ga placas - onda RADI za tebe...!!
A treba i da skapiras, da nije onaj koji miksuje ploce taj koji ih prodaje - artist i producent su mnogo iznad njega...