Pa nije gangsta, Gangsta rap je sa podneblja west coast-a, on je radio u glavnom East Coast repere (ako izuzmemo par njih Snoop-a recimo)...
Nas, Afu-Ra, Dilated Peoples, KRS ONE (Jedan od ocheva hiphop muzike) nikako nisu gansta shit, nego su real hiphop, onako kako je hiphop zamisljen "Two turntables and the mic", a ti kako sam video pomenuo si negde Scott Storcha, taj isti Stroch je uradio 100-ine gangsta instrumentala i kazes da ne pratis gangsta shit

...Mnogo vise ucestvovao u pravljenu gangsta shit-a od Eddie-a...
Meni je zaista
paradoks da vi pricate o 15-30 000 prodatih plocha kao velikim ciframa (sad kapiram da mislite na LP, gramofonske ploche u to ne ulazim, ne znam koliko se prodaju), ali ako se misli na nosace zvuka (ono cd-ovi), ja ovde govorim o imenima koja prodaju po 100 000 - 500 000 pa i milion prodatih diskova, a odgovor je na to "ko ga shisha"

... 10 000 prodatih nosaca nije nikakav hit...ako se ja pitam
A sto se tice Sancha, sigurno cu u doglednoj buducnosti sigurno makar jedan trek uraditi sa njim iz rispekta, jer je uradio toliko pesama na kojima sam odrastao.
Mislim kapiram ja da ljudi ne znaju, isto i negde sam procitao gde je Arthur pomenuo neke velike metal producente, ja stvarno nisam cuo ni za jednog jer ne pratim tu muziku...A isto kapiram da su uradili mnoogooo
Ali je cinjenica da se ljudi malo precenjuju... I da oce uspeh preko noci, umesto da gule 10-inu godina i vise, ti najbolje znas koliko treba da se radi da bi se postigao neki uspeh, sta ja klinac ima tebi da pricam