Thread: DAW + Mikseta
View Single Post
Old 23-11-2009, 02:44 PM   #6
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: DAW + Mikseta

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Hehe, pa nije samo headroom u pitanju, ima nečega i u ditheringu Koliko kapiram (a moguće je da pogrešno kapiram) u svakom DAW-u dithering se pojavljuje na dve tačke - u okviru pluginova i na master šini. Pa aj' kao bar negde da može da se ima kontrola nad istim. Al' što sad ja to pričam tebi, kad ionako sve to znaš? Valjda zato što sam dokon

Iz mojih dosadašnjih 'iljadu i kusur postova je valjda jasno da me intimno zabolje uho za testove sabiranja, uporedne testove mikrofona, mic preampova i slična mambo-džambo šibicarenja. Što bi rekao Džoni Štulić - "ne razbijam glavu time, to mi nanosi bol"

Opet, čovek voli da ponekad razmišlja o stvarima od kojih mu život ne zavisi. Kvazari, binarni zvezdani sistemi, digitalne sabirnice - sve su to zanimljive stvari

Pozdrav,

Vasa
Bas to sto si rekao... "Umetnost" kao "umetnost" je nastala iz dokonosti (verujem i nauka takodje).. Nekada su se tim stvarima bavili iskljucivo bogati ljudi jelte, kojim je dosadilo odsecanje glava robovima i takve stvari (sto je dokaz da je evolucija NEZAUSTAVLJIVA )...
A taj "dihtung" o kome svi nesto pricaju, zar to nije nesto u vezi automobila i prozora
silicon science is offline   Reply With Quote