Quote:
Originally Posted by DaBear
Nem tu nikakvog lobiranja - samo glupost!! Svi hoce da iskoriste i prevare neiskusne muzicare. Ima ih toliko sa ok idejama i kad ih skupis na gomili, pokupis ideje i pokazes im vrata posle...trebace im 5 godina da skapiraju sta se desilo.
Uglavnom su svi srecni da rade sa nekim poznatim na pocetku...ali 90% nih ga izduva posle!
Da li zbog NEPOZNAVALJA POSLA, LOSEG STAVA KOJI SU ZAUZELI U POCETKU, NE UMEJU DA SE PRODAJU - nego se zadovoljavaju za mrvicama it itd..
NIJE SVE U MUZICI - treba biti jako talentovan i za SVE OKO TOGA!!!
|
Vrach, pouzdano znam da je jedan Srpski kompozitor u naletu
dobijao pretnje zato sto je probao da proda nekim pevachima pesme, a sta je to nego lobiranje?
Eddie Sancho je radio
samo nekoliko poznatih imena? Jel ti kapiras da tu ima nekoliko
PLATINASTIH albuma medju onom diskografiijom!? To sto je tebi neko ime nepoznato ne znaci da se disk nije prodao 500 000 primerka, ako hoces i podatke cemo da trazimo. Ja na listi vidim Afu-Ra (njegov najprodavaniji album), onda Black Eyed Peas, Capone n Noreaga, Common-a, Das EFX, Dilated Peoples, Fat Joe,
sve Gangstarr albume (DJ Premier i Guru), GURU, JAY-Z 4 albuma, KRS One,
Limp Bizkit, MOP,
Nas (5 albuma),
Notorious Big (3 albuma), Snoop Dogg...Nemoj mi reci da znas toliko o hiphop-u a da ne znas koja su ova imena i koliko
su poznata, i koliko medju ovom listom ima prodatih albuma od po pola miliona primerka.
Ako ti zaista ne znas ko su ovi ljudi i koliki su uspeh imali ti njihovi albumi, ja bih molio nekog ko se razume u materiju da se javi i da te ubedi, to su albumi prodati u enormnim kolicinama...Stvarno ne verujem da ti kazes da su to svega nekoliko ponzatih imena, na listi legendi u hiphop muzici

Nisam imao nameru da te napadam ili nesto, nego da ti pokazem, i objasnim svoj stav...Ja sigurno ne bih dao pesmu nekom Djoletu da mi miksa (i da me opali po ushima za soma ili nekoliko somova evra), ili nekom producentu u Srbiji (cast izuzecima, ima ih 3-4 ljudi kojima bih smeo da dam svoju stvar), al opet uvek bih pre svih njih stvar dao Eddie-u...
A ti ako zaista ne znas ko su ova imena i u koliko su se primerka prodali njihovi albumi i na chartovima koji su bili, googlaj malo, za svaki album kapiram da postoje clanci u wikipediji....Tako da, da, moja recenica da je Eddie uradio toliko hitova da moze da se sanja i dalje
stoji ko vrata.