Thread: Sta se desava?
View Single Post
Old 21-11-2009, 07:30 PM   #8
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Sta se desava?

Quote:
Originally Posted by allegrosteva View Post
Izvinjavam se sto nisam bio jasan, onaj link za myspace je moj,Obrenovac jeste u Srbiji(mada ne znam zbog cega na fb-u i myspace-u kad ukucam "obrenovc" mi daje jedinu opciju-da je to u Bosni. Nebitno... A ovo sto sam zalepio u postovima je obavestenje sa bloga doticnog B.Mitica. Elem B.Mitic je gitarista koji je davno otisao iz zemlje i napolju(nije suplja prica) napravio prilican uspeh(mislim da nije mala stvar drzati master klasove po najpoznatijim skolama). Muzicari a pogotovo gitaristi (malo)starije generacije sigurno znaju za njega i znam da je puno njih koji bi voleli da ga cuju. A i da niko ne zna za njega zar ne bi bilo u redu da se u svom ovom nedostatku nekormelcijalne muzike u medijima bar malo promovise nesto sto je ok,ako nista-bar kao "uspeh nasih ljudi napolju"
pa ne znam.....po meni i nije neki (veliki) uspeh drzati "master class" casove,,(?!) Mozda covek dobro svira, ali cinjenica je da sada ta muzika nije mnogo trazena..
Da sam ja na njegovom mestu, probao bi da se uvalim u neki poznati rock / heavy metal band, i proputujem svet, odradim turneje, neki studijski album, itd..
To je po meni neki uspeh...(dokle god ne "nudi i ne prodaje" nesto svoje, to po meni nije uspeh,,)

Srdjan Jul (nas poznati gitarista) je nekoliko godina bio sa Sisters of Mercy i obishao svet sa njima, itd...(i on je batalio muziku na kraju...BTW)
DaBear is offline   Reply With Quote