Thread: Sta se desava?
View Single Post
Old 21-11-2009, 01:11 PM   #1
allegrosteva
Member

allegrosteva's Avatar

Default Sta se desava?

Morao sam da otvorim ovu temu, apsolutno mi nije namera da opet pokrenem nerodnjacko-nenarodnjacki rat. Jasno mi je da narodnjaci piche 200 na sat i da grabe sve sto im je pred ustima ali mi nikako ne ide u glavu da ova druga strana TOLIKO ne funkcionise

SRBIJA NECE "THE ABSOLUTE"
Dragi prijatelji iz Srbije,

Imam jedno obavestenje za vas u vezi mog novog albuma "The Absolute" koji treba da izadje 4. Decembra 2009 za Lion Music.

Nazalost i pored mojih napora da taj novi album bude legalnim kanalima dostupan i vama u Srbiji - to se nece desiti.

Na moju licnu inicijativu izdavac Lion Music je ponudio skoro svim (!) srpskim izdavackim kucama moj album kao sublicencno izdanje za domace trziste ili bar za regionalnu distribuciju i nijedan srpski izdavac nije bio raspolozen za saradnju.

Nisu trazeni nikakvi extra uslovi s moje strane ili slicno vec jednostavno srpska strana nije uopste bila zainteresovana za distribuciju mog izdanja tamo kod vas u Srbiji iako sam ja prilicno cenjen beogradski gitarista i jedan od malobrojnih da nesto radi u inostranstvu.

Hteo sam samo da licno od mene cujete o stanju stvari i pravim razlozima buduce nedostupnosti "The Absolute" na srpskom trzistu.

Borislav Mitic