View Single Post
Old 17-11-2009, 09:12 PM   #39
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: kako stici do vrha???

Quote:
Originally Posted by Hollywood View Post

Obojica su mnogo podrzali traku, Grant posebno. Ali oni nisu napravili nista specijalno novo zadjih par godina, MJ cole je mogao da ode u komerc, ne znam zasto to nije uradio. A Grant je skoro napravio jednu "moderniju" pesmu i odmah je bio u top10 svih online prodavnica. Imam utisak da su se oni smorili i umorili od cimanja. Moj licni utisak.

Grant je jedno vreme imao par labela, office sa 5 ljudi, itd (valjda ima jos jedan sada..) zena mu vodi to...kad smo se upoznali, obrtali su milionske cifre godisnje (u pravom smislu reci!!)...a i Cole je imao dve jako dobre godine..
Coleta su onda otkacili iz labela, odmah po izdavanju drugog albuma (prvi se prodao 100.000 - i ni kinte nije dobio preko avansa koji su mu dali !!!)
Drugi album - nestao bez glasa...
sad organizje svoje zurke i radi nesto sitno.

Na vrhuncu slave, obojica su radili top remixe za top kintu (?10-20 soma po miksu!!)..i ja sam radio sve sto oni nisu hteli..(he he..) Bas su se bili razmazili od para...i onda ih je preko noci "omlatilo po glavi"....

Sad rade mikseve za po soma funti i putuju po svetu za male pare...

jako mali je rok trajanja muzike..bilo house ili sta vec...sve je disposible, kao zvaka...
Ok je kao hobi , sto kazes...ako nemas velikih troskova (studio, prostorija, sprave, itd...)
samo napred.

pozz
DaBear is offline   Reply With Quote