View Single Post
Old 16-11-2009, 11:55 PM   #3
Max
Pro Member

Default Re: Vasil Hadzimanov band tri promo pesme

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
nice job
Hvala , drago mi je da ti se dopada , s' obzirom na tvoje veliko poznavanje dotichne muzike

Quote:
korg m3 se poliva a i ludwigara sljakenzi brutales
malo su sad VHB-ovci stilski oshli ka amerikama, ovo je skroz LA trip, ko da slusam Dave Grusina, Laboriela, i ekipu... nice.
Ha ha ha ha ... pa i ne poliva toliko , koliko bi trebalo s' obzirom na endorsment .... a Ludwig je ludwig ..... Pricali smo puno o stilu ... doduse , ovo sam izvukao .... ali ima mnogo toga razlicitog na albumu ... islo se da mogu da slusaju i Jazzeri i " obicni " ljudi .... a ima i " starog " VHB zvuka .....

Quote:
...nego jel to Mishel Kurina na cimbalu (salt lake... ThermalTake) ?
Kurina , Kurina ... nego sta .... malo se nasao u nebranom grozdju ... ali izvuche se nekako

Quote:
imal razlika u setupu od proslog albuma (workflow i to)...?
Isti studio ( doduse donesoh svoje Great rivere i Api je ) ali smo mnogo pametnije prishli albumu , uceci se na greskama proslog , i pazljivije se radilo na aranzmanima .... sustinski jedan od retkih albuma sa kojim sam zaista zadovoljan .....

Quote:
nema te nesto zeljko na forumskim kilobajtima, el si ziv?

pozZ
Ziv i zdrav .... izbegavam forum zbog nekih ljudi sa zaista negativnom energijom koja me smara ... ali sve drugari su ili na FB ...ili se cujemo preko telefona .

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote