Thread: Bubanj pomoc
View Single Post
Old 15-11-2009, 07:03 PM   #56
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Bubanj pomoc

nema ljutnje, svašta. Ja sam samo potencirao vrednost samostalnog istraživanja kao načina razmišljanja, jer mislim da je preduslov svakog napretka. Ti si pitao 2 stvari koje nisam znao nego sam u 3 poteza mišem uspeo da nađem odgovor. Uopšte nisam nikakav genije, niti želim da kažem da si ti lud, već samo da potenciram da ako nađeš pravi način razmišljanja u traženju odgovora i rešenja, čuda su moguća. To ne znači da niko ništa ne treba da pita. Jako se često na forumu čuju dobra pitanja, za čije je odgovore potrebna expertiza i dugogodišnje poznavanje materije, e to je onda prava vrednost foruma, gde se ljudima olakšava i razmenjuju. To sa googlanjem i search opcijom nije nikakav odjeb nego najkvalitetnija sugestija koju ti neko može dati. Upoznao sam vremenom gomilu ljudi i kolega koji uopšte ne pišu na forumu, već samo isključivo čitaju i doživljavaju ga kao magazin korisnih informacija, jer su manje više sva početnička pitanja već postavljena više puta i jako kvalitetno odgovorena. A onda se pojavi neki car i pita kako da povežem klavijaturu sa kompom. E onda stvarno stekneš odbrambeni mehanizam izbegavanja toga.
Uživaj, čitaj, uči, istražuj i ne shvataj ništa lično
Arthur is offline   Reply With Quote