View Single Post
Old 14-11-2009, 11:19 PM   #31
TekTonic
Member

Default Re: HIT Face - Teenage elektro pop

ok, procitao sam tvoj post...super je to, znas znanje, aj sada procitaj moj post jos jednom...ali lepo

a) "lopov"??? nisam rekao "lopov", rekao sam jednako "moderno".
b) kada kazes "isto" (u onom delu gde si demonstrirao svoje poznavanje cinilaca jednog muzickog dela) nisam rekao isto kao satriani i coldplay, rekao sam stilski u "isto"-m fazonu. vizuelnom, ako nista drugo.
c) ono sto sam ja napisao moze svakojako da se razume, ali zaista ne vidim gde si ti shvatio iz mog posta da se ja to izivljavam nad nekim, na stranu sto je moj prethodni post i bio razjasnjenje ZASTO smatram da su pesme "iste", ajde molim te ti mi objasni koji su to moji argumenti bili reprezenti "izivljavanja"? da li je reci "spot za ovu pesmu je jako moderan iz modnog ugla" izivljavanje? ili je "prsti od autotune-a" izivljavanje? ili je mozda onaj deo za bakice i zadovoljavanje sirokih ukusa izivljavanje? nije, to je samo podvlacenje jako uocljivih i kako bi ti to rekao "naucno osnovanih" koncepata (koji ipak nisu naucni, ali su jasno vidljivi i egzaktni).
za kraj, ja zaista, ali ZAISTA ne vidim potrebu da, pogotovo kao moderator, podizes tenziju tamo gde joj mesta nema. mozes da se slozis sa mojim misljenjem i stavom ili ne, zaista mi nije bitno, ali ako vec zagovaras postovanje osnovanosti komentara, onda te molim da i adekvatno citas postove koje napadas.
namaste
TekTonic is offline   Reply With Quote