Paypal jo? uvek ne postoji u Srbiji, a to je jedini način na koji jamendo uplaćuje, tj. nije dovoljno imati devizni račun u banci koji inače "funkcioni?e" u inostranstvu. Takođe nije dovoljan uobičajeni paypal (kojim mo?e samo da se plaća) već jedna od dve verzije koja mo?e i da prima pare.
Drugi je problem ?to ni to sve ne mo?e dok se na "računu" ne skupi određena svota novca (to je neki minimum koji je odredio jamendo). Samim ovim vam je i jasno to ?to smo dobili nisu velike pare.

(Nisam pominjao cifre i imena benda i te firme samo zato ?to takvi podaci skoro uvek dovedu do off-topica) S obzirom da na istom sajtu postoje jo? razne vrste prihoda nije uop?te neverovatno da ćemo u nekoj budućnosti te pare podići.
Za oba ova "problema" sam znao kada sam kad sam pristao na to, i ipak ni za čim ne ?alim, a čak i ako nikad ne dobijemo te pare neću se osećati kao bilo kakva krznata ?ivotinja jer sam sva?ta naučio iz svega ovoga i ne osećam se kao da je to vreme bilo uzaludno, te mislim da mi nekad mo?e dobro doći. Osim toga, osećaj kakve-takve postignute "pravde", ili uspeha u stremljenjima meni ponekad vi?e znači od novca.
pozdrav