Re: Muzicka kartica
Evo da ti odgovorim 'silicon', sad dolazim od drugara koji je expert bas za studio, rad sa muzickim programima, snimanje itd. gde sam probao na njegovom kompjuteru i isti problemi se javljaju. Sto posto si u pravu da nemora biti problem samo kartica, moze biti operativni sistem cubase itd. Kod mene je bio problem poklapanje zvuka tj nota, zato se i cuje to pucketanje, mask time treba srediti itd..Medjutim, ja sam bio optimista, sredio sam cubase za to, nabavio adictive drum program da radi unutar cubase, e kad je dosla kartica nastaju opet drugi problemi kao sto si i ti rekao tako da sam odustao od te price jer je to sve' pipkavo' i nesigurno, zamisli na sred svirke da stane pa da razbijam glavu gde je problem, a ono prodje svirka, npr. ovaj Edirol fa-66 kad nastane neki problem moras da ugasis cubase, pa onda i njega da ugasis i da ga upalis, pa onda tek da pokrenes cubase, to je mnogo vremena.Tako da verujte, probao sam to na razne kartice uvek neki problemcic, bubnjar sam a poznajem malo tu materiju sviranje preko notebooka, ipak je to napravljeno za studisko snimanje. A sto se tice interfejsa, koristio sam kao konverter najnoviji Roland td-20 sa prosirenjem (sa zvukovima), mada da mi je sve funkcionisalo besprekorno uzeo bih konverter Alesis i/o
|