Quote:
Originally Posted by Strale
ok hvala za savet il' komentar kako god.... samo da kazem nisam ja ni mislio da sa 2 godine rada moze da se uradi nesto.... kao sto kazu niko se nije naucen rodio..... :P ima jos da se "crnci"...
al me strasno interesije kad si vec spomenuo da je elektronska muzika puna izvodjaca i da je tesko probiti se, koji je to zanr perspektivan i u kom moze da se uradi nesto vise??????? 
|
mladih muzicara i producenata "elektronske muzike" nikad vise nije bilo nego sad....instrumenti i software su jeftini i besplatni...svi imaju studije po kucama.....ako niko ne kupuje tu muziku..
Zanr nije bitan..bitne su pesme...a one se lako "obuku" u ono sto se nosi ove godine...
A sta vise..? Svetska slava? Bogatstvo..? Zenske..?
sad videh tvoj post...PSY TRANCE je mala oblast...za mali broj klubova i mali broj ljudi koji se pali na to...a da ide vec dugo...bogami ide!!
Po meni je vrlo tsko uraditi nesto u dance muzici danas. Treba mnogo vremena, mnogo para, mnogo znanja, mnogo veze i poznanstava...a nema se mnogo vremena ni para...i sve se toliko brzo zaboravi da je potpuno besmisleno (po meni !!)
To sto ti pesma izadje na Beat Portu ili gde vec...ne znaci ama bas nista! Pitaj clanove foruma koji su imali izdanja online...stigne po €30-ak Eurica...(ako stigne uopste...)