Pozdrav!
Evo za nekoliko dana mi sti?e komponenta...
Zanima me va?e mi?ljenje sto se tice fw kartice.
Focusrite predlaze da se koriste karte sa Via 6036 i 6037 i TI TSBab22;ab23
chipsetom.
Citao sam dosta o tome, i sada vec neko vrijeme pokusavam bez uspijeha nabaviti ove sa TI chipsetom, u HR kao da ne postoje, a postoji zastupnik za LAcie koji imaju jednu fw 400 kartu (design by sismo: model) koji koristi taj TI chip i preporucena je direktno na focusrite stranici, ali ni ono mi se ne javljaju.
Napomenuto je isto da se kupuju kartice provjerenog brenda, jer pretpostavljam da su oon jeftine imaju samo chip dobar, a ostalo ne pitaj... Tako sam npr primjetio da su kartice sa VIA jako jeftine, a ove TI oko 30eura nadalje. Naso sam tako d-link dfw 500 koja kosta 30eura i dobavljiva je odmah, inace sam nekada koristio njihove lan kartice i imao ok iskustva, ali sa njihovim routerima bas i nisam... Sta mislite o toj kartici za gore navedenu komponentu? Nikako da nadem koji chip ima, na stranici mi se sa slika cini da je VIA, ali se na netu spominje T.I., ali posto je ta cijena, moguce da na nase trziste dolazi sa T.I. Predlozite nesto molim Vas, makar jedna jako kvalitetna sa via koja mi nece stekati. Inace prvi put koristim fw za audio, pa kako se losa kartica odrazava na system? da li drop outs ili moze snimka bas biti lose kvalitete kao sto se spominje na focusrite stranici? Puno teksta, sorry

ps prodajem yamahu ds2416 dsp pci, ako koga zanima...stavio sam na oglasnik...