View Single Post
Old 31-10-2009, 02:38 AM   #11
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default koliko 32-bitni C5/N43 maximalno "vidi" RAM-a?

vidim ka?u zrakoplovci da 32bitni zračni c5 oce radit na 64bitnim prozorima..

medjutim ono sto me zanima, odn. brine.. koliko ja znam, 32bit aplikacija ne vidi vise od 2Gb memorije..

jel to onda znaci da moj novi (buduci) kompjuter sa potencijalnih trilion gigabajta RAMa, moji VSTi lib orkestri i holivudske mega perkusije u biti neće uopce vidjeti..?!?

naime, mnogostruko vi?e addresable ram-a za sample librarije (i naravno vise CPU konjskih snaga uz to) jest glavni razlog zasto uopce idem na novi, 64bit kompjuter.. (PS prilicno moguce da je to rudaw)

jesam ja to dobro shvatio da je to sranje? ili ima zaoblazna strategija?

ako je, postoji li i "true" 64bitni c5 odn. n43 ?

pretpostavljam da su ove stvari dobro poznate, jbga ja sam malo ispao iz pracenja svih tih verzija updatea.. zadnjih 2 -3 godine.. imam poprilicno malo pluginova opcenito, original N2 mi stoji neraspakiran , a eto drzim instaliran "vodeni" N2, i do dana danasnjeg je radio dobro. zajedno sa prastarim P4 3.2G,.. napravio sam na tome tone muzike. e sad bi ipak htio da mogu učitati malo deblje i vece orkestre nego prije. doslo doba..

sto se tice steinberga, razmisljao sam i o upgrade-u, kad vec imam N2, al prvo bi da posteno probam jel to vrijedi. N2 je svoje odradio.

hvala
t

clusterchord is offline   Reply With Quote