Thread: Korg - AmpWorks
View Single Post
Old 29-10-2009, 01:51 PM   #8
dejankuki
Moderator

dejankuki's Avatar

Default Re: Korg - AmpWorks

Moram da malo iskomentarisem nesto.

Ove sprave su inace pretstavljene pre nekih cetri-pet godina. Tada su kostali oko 80 evra... Bilo ih je u raznim varijantama, i sa pedalama i sa expresion pedalom.. No, sam Korg je vrlo brzo izbacio ove nove "Pandore" i ovi AmpWorks procesori su brzo "sklonjeni" tj. prestala je svaka podrska i marketing za njih. Rekoh Pandora ih je zamenila.

Kasnije su dosli AX1500 i AX3000 plus procesori i programi za VOX firmu... tako da AmpWorks nikada nije imao postene sanse da se dokaze na trzistu. A po meni imali su sta da kazu: veoma laka i prosta upotreba, odmah upotrebljiv ton, kompaktno resenje.. za opet male pare... i super resenje za svirke..

Na kraju su AmpWorks procesori prodavani za male pare.. ili su cak isli kao poklon uz neku drugu kupljenu stvar.. (bili su i nagrada u Nagradnoj igri u Sound & Music Magazinu..)

Sada sam slucajno naleteo na njih (drug je nabavio oba da ih proba, koji mu vise odgovara??!!) i jednostavno sam pozeleo da ih probam... utisci su pred vama...

Inace sam misljenja da sve treba da se proba. U moru raznih i ne bas popularnih sprava mogu se naci veoma fine stvari koje su upotrebljive i dobre, a opet ne kostaju puno novca...

Opet igrom slucaja (bio sam posrednik pri kupo-prodaji) opet mi je pod noge dosao X V-amp... opet kazem.. veoma upotrebljiva sprava za nikakve novce.

Last edited by dejankuki; 29-10-2009 at 06:24 PM.
dejankuki is offline   Reply With Quote