Nije to problem samo sa muzikom. Nemaju ljudi para, ovde kod nas pogotovo, a i na zapadu vise ne cvetaju ruze kao ranije. Sto kaze DaBear i moj komsija je dole u zgradi drzao prodavnicu, a sada iznajmljuje prostor drugom, kaze mnogo mu se vise isplati

. Drugar mi je do pre godinu dana drzao kafanu, pa je zatvorio i sada radi ko konobar u drugoj kafani i kaze da mu je bolje nego dok je drzao svoju.
Svi gledaju da ustede. Ljudi razmisljaju na drugi nacin. Misle u fazonu ja imam pesme (kakve su takve su) i takve ih prezentujem auditorijumu... ako ih snimim u X studiju koji nije nesto narocito i pravi prosecne snimke platicu xxxx evra, a ako snimim u Y studiju koji pravi odlicne snimke platicu xxxxx ili xxxxxx evra, a pesme ce slusati obicni ljudi koje to ne opterecuje bas mnogo i koji ce album kupiti jer im se svidjaju pesme, tako da cu u oba slucaja prodati priblizan broj ploca i to je to, da ne spominjem da su sada svi svesni da se to brzo piratizuje MP3-uje i da tu od kvaliteta ne ostaje bas mnogo, a bogami ni od zarade

.