View Single Post
Old 28-10-2009, 02:29 PM   #5
slowstar
Pro Member

Default Re: Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercij

Jedino sto sam od Behringera prodao u bescenje su "Thruth" monitori, koji imaju ozbiljan problem sa "laskanjem" ali imaju za tu cenu zadivljujuce jak i voluminozan zvuk, medjutim za posao NISU, ali sve ostalo od firme Behringer, vise je nego opravdalo svoju cenu, na primer Patch polje - kako li im se uopste isplati? samo ludak moze da koristi ona "Bantam" ili TT patch polja sto ih ugradjuju u skupe mixere. To se zapusi i prokrcka odmah, a osim toga su 3,5 mm sto je po meni sr...e, jer ti stalno trebaju neki adapteri, dalje, njihov reverb od 160 evra - NEVEROVATNO radi, naravno kao 2. ili 3. reverb, p;osle Lexa, naravno, zatim, ovi novi crni DI boxovi ODLICNI. Licno imam i povremeno koristim XENYX 2442 mixer, naravno samo kao "terenski" da u njega ubodem klavijature, playback spravu u smislu MAC BOOKa ili iPODa, i posaljem svoj mix toncu u sali, a ceo mixer kosta kao 2-3 bolja direct boxa, zatim, vrlo upotrebljiv cable tester, a da o kompresorima ne pricam, sta ces vise kada priznaju da su prodali 8 MILIONA kanala kompresije!!! ljudi i napolju kupuju po 8 komada za rack! ajede da ih vise ne hvalim, nisam im P.R. manager, ali ovo napisah samo da bi maaaalko smanjio pljuvanje po firmi od strane ljudi koji bi hteli Manley, Neve ili SSL al' za 150 evrica! Ko nadje, nek' mi odma javi!