Re: Moji instrumentali...
Ja moram nesto da priznam. Verovali ili ne ali do proslog novembra jednostavno nisam imao vremena da me osim posla ama bilo sta zanima. Tek kada sam (iz zdravstvenih problema) morao malo sa poslom da prikocim ja se latio gitarice. Zadnjih gitarista koje se ja secam sa ovih prostora su oni jos iz "mog" doba(Bocek,Tocak,Vedran,Zlatko,Bata, Krle...Posle dodjose i neki "novi u to vreme klinci" ali nije mi poznato sta su bas radili, jednostavno muzika koju sam ja slusao (mahom u kolima na poslovnim putovanjima) bar sto se gitarista tice svela se na Steve, Joe i jos neki cija imena nisam ni upamtio. Ni od ove dvojice velikana nije mi se sve dopadalo, nesto sam mogao slusati a nesto sam preskakao.
Volio bih nadoknaditi vreme i cuti sta se tu poslenjih decenija kod nas desavalo (ako znate linkove, stavite ih ovde ili mi posaljite PM).
Mislim da sam koliko se ja secam posluso jednom i jednog mladog (mislim da se zove Jelic ili tako nekako) nasa kopija Steve ili bar se covek trudi da to bude. Koliko se secam ima izvanrednu tehniku sviranja ali to je jedino sto se secam i nista vise.
Ovaj koga darkstar pomene, neznam, no verujem na rec da je covek dobar muzicar.
Iz objektivnih razloga sebe vise ne smatram muzicarem, sada sam samo neko kome je sviranje elektricne gitare hobi pa ako ispadne da se nekome neka od mojih tema dopadne moze je "prisvojiti", obraditi, doraditi...
Last edited by alek019; 28-10-2009 at 02:08 PM.
|