Re: Moji instrumentali...
He,he, moram malo da se nasmejem. Na zalost i kad bih imao audioinzenjersko uvo falila bi opremica da se ovo sve dovede u red. Na mom kucnom (jeste da je kucni, jak i dobar) stubicu zvuci, ajde da kazemo, korektno. Ko je god slusao, a ima tu i veoma kompetentnih muzickih imena ne samo veznih za rock kao i nekih ljudi kojima je pravljenje muzike osnovno zanimanje, nikada nije bilo ogromnih prituzbi, doduse vise ih je zanimala muzicka ideja nego kako zvuci bas i bubanj. Iz dva jaka razloga, ja nisam neko kome je masterovanje muzike sfera interesovanja, tu je cela jedna bransa koja od neceg treba da zivi, drugo ovo je meni ipak zabava bez ikakvih komercijalnih pretenzija. Ima i trece, da pozelim da se nesto ipak napravi u koliko, toliko upotrebljivom muzickom smislu, verovatno bih morao platiti da se to uradi (malo bi moja zenska polovina verovatno gunjdjala i tesko da bih za to dobio saglasnost).
Nekada stvarno probam malo da tu nesto na zvuku popravim ali meni je ceo zivot vezan za racunare, muzika me odmara, a da sad jos i trosim u slobodno vreme buljeci opet u racunar, priznacete, ne ide.
Sto se ne organizujete ovde na forumu i ponudite usluge masterovanja po razumnim cenama (evo prosli put sam platio tridesetak eurica englezima, al me upload fajlova ubi nacisto) ja bih to pozdravio i najverovatnije bih te usluge (vase) koristio. Dakle majstori, organizujte se, bilo bi to lepo.
|