View Single Post
Old 28-10-2009, 06:26 AM   #52
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by MilTon View Post
Stari moj dobri Sandro pulsarovac! Ma ja i danas radim mastering dok miksam, ubacim PsyQ, Optimaster (eventualno) i Timeworks Mastering Compressor (obavezno) i opet mi to bolje radi nego gomila boljih VST ili UAD mastering alata. U prinicipu, gledam da mi mastering bude samo mali boost RMS a i eventualno malo "sminke". Znam da mnogi novi master alati ubijaju, ali ovaj mi se nacin rada do sada pokazao, najpouzdaniji, najbrzi i najjednostavniji. Veliki pozdrav iz BG!
otkad koristim uad i poco, zbog "prakticnosti" ili bolje reci, zbog moje lijenosti zapostavljam pulsarove efekte, a ustvari samo treba napravit jedan difolt projekt i prilagodit ga svomu nacinu rada.

meni je najprakticnije koristit pulsarove efekte direktno u cubaseu, ali ne kao xtc, nego kao external effects.

evo, bas se sad igram s psyq na bubnju (insertirao sam ga direktno u cubaseovu grupu kao vanjski efekt) i prezadovoljan sam kako radi, a bio sam i zaboravio da ga imam.

znas da si me sad zainteresira da napravim jedan difolt projekt i da opet pocmem koristit pulsarove efekte.